Acadèmia Gastronomia de Tarragona fa una trobada al Vell Papiol

L’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona va visitar un dels nostres restaurants, concretament el Restaurant Vell Papiol de Calafell. Col·lectiu felicita al restaurant per rebre la visita dels acadèmics i les felicitacions aparegudes a les seves xarxes socials. Estem contents que hagin visitat la nostra comarca i que hagin conegut una part dels productes de la nostra comarca a través d’un dels nostres integrants. Animem als Acadèmics de Tarragona i a tots els amans de la gastronomia a seguir visitant i coneixent el Baix Penedès més gastronòmic. A continiacuó us deixem article i fotos publicades al blog del restaurant Vell Papiol.

Aquest passat mes de juny va tenir lloc la trobada mensual dels membres de la Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, una Associació Cultural i Gastronòmica, sense ànim de lucre i amb la intenció de potenciar la ja excel · lent gastronomia de les comarques de Tarragona.

Per nosaltres va ser un plaer rebre els seus membres com amants de la gastronomia i de la cuina provinents de diversos indrets de la província. També estem molts contents pels seus comentaris durant el mateix dinar i posteriorment a la seva pàgina de Facebook sobre la nostra proposta de menú. La nostra intenció era poder a donar a conèixer alguns eixos que ens caracteritzen de la nostra cuina.Al final del dinar va tenir una conversa molt enriquidora amb els membres per parlar sobre el menú, de la filosofia del restaurant i de producte. Un plaer per nosaltres haver compartit una bona estona amb els acadèmics.

diploma-acdemia membres-acedemia foto-acdemia


comenta-ho


Relacions
Connexions